Kérdésed van? Visszahívunk!​Kattints ide, add meg a telefonszámod, és mi munkaidőben visszahívunk!

HASZNOS TIPPEK!

vissza

 Ezen az információs oldalon összegyűjtöttük mivel lehet spórolni vásárlásai során.

-
          Elsőként talán a csoportos megrendelést említenénk. A postaköltség egy sarkalatos pontja a netes vásárlásnak, ezért az akciók mellett a postaköltségen lehet még jelentősen faragni a vételárból. Ezt úgy lehet elérni, hogy többen összeállnak az ismeretségi körből -akár új ismerősök, játszótéri „szomszédok” toborzásával- és egyszerre rendelik meg a termékeket. Ezt egy közösen egyeztetett címre kérik, és ott azt követően szétosztják egymás között. így a postaköltség is osztódik több felé.

-        Spórolja meg a postaköltséget! 15.000 forint feletti megrendelés esetén a POSTAKÖLTSÉGET TELJES EGÉSZÉBEN ÁTVÁLLALJUK! 
Miért fizetne postaköltséget, ha például szezonváltás van, jelentősebb számú terméket szeretne vásárolni, és úgyis le kell cserélni a fél ruhatárat?

-
          Költséget lehet megtakarítani a kedvezményekkel is. A mindenkori aktuális kedvezményeinkről itt tájékozódhat: http://www.kynga.hu/kedvezmenyek/

-
          Érdemes akcióinkat is figyelemmel kísérni, mert lehet, hogy most még az éppen akciós termék nem kell, de egy hónap múlva talán már igen. Viszont ha most olcsóbban jut hozzá, miért ne spórolna rajta?  Akcióink általában 1 - 2 hetente változnak! Nem árt rendszeresen nézegetni honlapunkat.

vissza