Kérdésed van? Visszahívunk!​Kattints ide, add meg a telefonszámod, és mi munkaidőben visszahívunk!

FONTOS TÁJÉKOZTATÓ
A FELIRATOS KYNGA TERMÉKEK MEGRENDELÉSÉHEZ!

"Minden színben, minden méretben..."

Mielőtt megrendeled a feliratos Kynga termékeket, kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatásunkat!
A Kynga babaruha webáruházban igen széles a feliratos termékek színskálája és méret intervalluma. Több ezer darab termékről van szó! Ezt a nagy választékot folyamatosan és mindenkor napra készen nem lehet polcon tartani!
A feliratos termékeinket ennek ellenére minden egyes darab tekintetében "Rendelhető" opcióban tartjuk, azon okból, hogy ha valaki egy bizonyos felirattal ellátott Kynga terméket szeretne megvásárolni, ahhoz hozzá is tudjon jutni.
Mint a fentiekben említettük, A "RENDELHETŐ" DARABSZÁM NINCS MINDEN ESETBEN A KÉSZLETEN IS (!), lehet, hogy az már el lett adva. Ez azért fordulhat elő, mert az általunk látogatott rendezvényeken is ugyanabból a készletből árusítunk! Előfordulhat olyan termék, amely még "rendelhető" opcióban van, de már valamelyik rendezvényen elkelt!

Mi a teendő, ha valamelyik megrendelt feliratos termékből valójában nem tudunk jelenleg adni?

Ez esetben felhívunk telefonon, és felajánlunk helyette egy azonos felirattal ellátott terméket másik színben. Ezt Te vagy elfogadod, vagy nem kéred. Abban az esetben ha nem kéred, természetesen visszautaljuk a termék vételárát a számládra, így az érdekeid nem sérülnek!Bízunk benne, hogy a jövőben ez az újítás rugalmasan fog működni megelégedésedre! :)