Kérdésed van? Visszahívunk!​Kattints ide, add meg a telefonszámod, és mi munkaidőben visszahívunk!

Kuponok felhasználása


Webáruházunkban történö vásárlásaidat kuponokkal háláljuk meg!
Minden vásárlás alkalmával elérhetü akár több kupon is, melyek vásárlási értéktöl függnek.

EGYSZER?EN - GYORSAN - AUTOMATIKUSAN

Jelenleg minden 5000 Ft értékü vásárlás után adunk 1 darab kupont. Egy vásárláson belül korlátlan számú kuponhoz lehet jutni, itt csak a vásárlásod összegétöl függ a darabszáma! A kuponok automatikusan íródnak jóvá, melyeket a következö vásárlásod alkalmával tudsz érvényesíteni. A következö vásárlásodkor ismét kapsz kupont amit szintén legközelebb le tudsz vásárolni... és így tovább.

GYAKORLATILAG A RENDSZERES VÁSÁRLÓINK MINDEN ALKALOMMAL KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLNAK!

A kupont a termékek kosárba történö helyezése után fogod látni a fizetés elött. Amennyiben több kuponod van, mindet megjeleníti a rendszer, azonban csak azok mellett jelenik meg a beváltás lehetösége, melyek beválthatóak az aktuális kosárösszeg alapján. Kuponok beváltására csak 1 alkalommal van lehetöség. Azt javasoljuk, hogy a beváltás a fizetés elötti utolsó lépés legyen, hiszen a beváltás gombra kattintással a kuponod véglegesen törlödik a rendszerböl, az már nem vonható vissza!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kuponok egy bizonyos idöszakban használhatók fel, ami jelenleg 1 hónap. Ha ez idö alatt nem használod fel vásárlásaid alkalmával, törlödni fognak, elvesznek!

VÁSÁROLOK A WEBÁRUHÁZBÓL >>>

Kupon infó:

 - 1 kupon 500 Ft értékü
 - 5000 Ft-onként jár 1 kupon
 - Felhasználható a következö vásárlásnál 5000 Ft feletti NEM AKCIÓS TERMÉKEKRE (egyszerre több kupon is felhasználható!)
 - Lejárati ideje 31 nap! Ezt követöen törlödik!

HOGYAN LEHET LEVÁSÁROLNI A KUPONOKAT?

Ha az elözö vásárlásod alkalmával kaptál kupont, azt a jelenlegi vásárlásod alkalmával le tudod vásárloni!
Egyetlen alapfeltétele van, el kell érni a nem akciós termékekböl 5000 Ft értékhatárt. Ha elérted a 5000 Ft-ot, a felhasználható kupon(ok)nál megjelenik a "BEVÁLTOM MOST!" felirat, melyre ha rákattintassz, máris jóváíródik a kupon összege. Annyi kupont tudsz beváltani, ahányszor meg van az az összeg, amely után kaptad a kuponokat (Pl. ha az elözö vásárlásnál 5000 Ft-onként kaptál 500 Ft értékü kupont, akkor jelenlegi vásárlásnál annyiszor 500 Ft-ot tudsz beváltani, ahányszor meg van a teljes árú termékek összértékében az 5000 Ft.) .

VÁSÁROLJ ÉS GYÜJTSD A KUPONOKAT! AZTÁN VÁLTSD IS BE!...
... ÉS KÖZBEN ISMÉT GYÜJTS KUPONOKAT! :)

Bármi kérdésed merülne fel, hívj fel telefonon vagy írj e-mailt.

Mobil: 06 30 975 8595 Palczert Tamás
E-mail: kyngababaruha@gmail.com

Reméljük elnyeri tetszésedet és a jövöben sokat spórolsz majd a kuponok beváltásával! :)

Kellemes vásárlást kívánunk!