Kérdésed van? Visszahívunk!​Kattints ide, add meg a telefonszámod, és mi munkaidőben visszahívunk!

Kuponok felhasználása


Webáruházunkban történő vásárlásaidat kuponokkal háláljuk meg!
Minden vásárlás alkalmával elérhető akár több kupon is, melyek vásárlási értéktől függnek.

EGYSZERŰEN - GYORSAN - AUTOMATIKUSAN

Jelenleg minden 5000 Ft értékű vásárlás után adunk 1 darab kupont. Egy vásárláson belül korlátlan számú kuponhoz lehet jutni, itt csak a vásárlásod összegétől függ a darabszáma! A kuponok automatikusan íródnak jóvá, melyeket a következő vásárlásod alkalmával tudsz érvényesíteni. A következő vásárlásodkor ismét kapsz kupont amit szintén legközelebb le tudsz vásárolni... és így tovább.

GYAKORLATILAG A RENDSZERES VÁSÁRLÓINK MINDEN ALKALOMMAL KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLNAK!

A kupont a termékek kosárba történő helyezése után fogod látni a fizetés előtt. Amennyiben több kuponod van, mindet megjeleníti a rendszer, azonban csak azok mellett jelenik meg a beváltás lehetősége, melyek beválthatóak az aktuális kosárösszeg alapján. Kuponok beváltására csak 1 alkalommal van lehetőség. Azt javasoljuk, hogy a beváltás a fizetés előtti utolsó lépés legyen, hiszen a beváltás gombra kattintással a kuponod véglegesen törlődik a rendszerből, az már nem vonható vissza!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kuponok egy bizonyos időszakban használhatók fel, ami jelenleg 1 hónap. Ha ez idő alatt nem használod fel vásárlásaid alkalmával, törlődni fognak, elvesznek!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Kuponról számokban:

 - 1 kupon 300 Ft értékű
 - 5000 Ft-onként jár 1 kupon
 - Felhasználható a következő vásárlásnál 5000 Ft feletti NEM AKCIÓS TERMÉKEKRE (egyszerre több kupon is felhasználható!)
 - Lejárati ideje 31 nap! Ezt követően törlődik!

HOGYAN LEHET LEVÁSÁROLNI A KUPONOKAT?

Ha az előző vásárlásod alkalmával kaptál kupont, azt a jelenlegi vásárlásod alkalmával le tudod vásárloni!
Egyetlen alapfeltétele van, el kell érni a nem akciós termékekböl 5000 Ft értékhatárt. Ha elérted a 5000 Ft-ot, a felhasználható kupon(ok)nál megjelenik a "BEVÁLTOM MOST!" felirat, melyre ha rákattintassz, máris jóváíródik a kupon összege. Annyi kupont tudsz beváltani, ahányszor meg van az az összeg, amely után kaptad a kuponokat (Pl. ha az előző vásárlásnál 5000 Ft-onként kaptál 300 Ft értékü kupont, akkor jelenlegi vásárlásnál annyiszor 300 Ft-ot tudsz beváltani, ahányszor meg van a teljes árú termékek összértékében az 5000 Ft.) .

VÁSÁROLJ ÉS GYŰJTSD A KUPONOKAT! AZTÁN VÁLTSD IS BE!...
... ÉS KÖZBEN ISMÉT GYŰJTÖTTÉL KUPONOKAT! :)

Bármi kérdésed merülne fel, hívj fel telefonon vagy írj e-mailt.

Mobil: 06 30 975 8595 Palczert Tamás
E-mail: kyngababaruha@gmail.com

Reméljük elnyeri tetszésedet és a jövőben sokat spórolsz majd a kuponok beváltásával! :)

Kellemes vásárlást kívánunk!