Kérdésed van? Visszahívunk!​Kattints ide, add meg a telefonszámod, és mi munkaidőben visszahívunk!

TAVASZI KUPONKÓD AKCIÓ


Itt a tavasz, ideje lecserélni a hosszú, meleg ruházatot! A tavasz beköszöntével egy kedvezményes vásárlási akcióval szeretnénk meglepni kedves Vásárlóinkat!

Az április 04 - május 31-ig leadott minden megrendeléshez egy kuponkódot küldünk e-mailben. A kuponkódot a legközelebbi vásárlás alkalmával lehet felhasználni (egy alkalommal!), ahol

minden teljes árú termékből 20% kedvezmény kerül levonásra.

A felhasználás egyetlen feltétele, hogy a megrendelését követően e-mailben el kell küldeni a kuponkódot a megrendelő nevével együtt a kyngababaruha@gmail.com e-mail címre. Ha a megrendelés elküldéséig nem érkeznek meg az előbbiekben leírt adatok, a kedvezményt nem tudjuk jóváírni!
A kuponkód beváltásakor nem kapható egyidejűleg újabb kuponkód, valamint az ingyenes és kedvezményes szállítási költség nem vehető igénybe! 

A 20% levonása nem automatikus, a kedvezményes összeget a megrendelés elküldését követően e-mailben küldjük el! Ha utalást választott, kérjük addig ne utaljon!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

A kuponkódot 2019 június 30-ig lehet felhasználni, azt követően elvész! Kérjük erre fokozottan figyeljen!

Még mindig bizonytalan? Olvassa el Vásárlóink véleményeit!

MEGNÉZEM A VÁSÁRLÓK VÉLEMÉNYEIT >>>

Egyéb kedvezmények, akciók, ingyenes vagy kedvezményes szállítási költség... stb. ebben az akcióban nem érvényesek, nem vehetők igénybe!

Kuponkódot csak kiskereskedelmi áron történő vásárlás után adunk!

A kuponkód nem átruházható, csak a megrendelő használhatja fel a következő vásárlása alkalmával, legkésőbb 2019 június 30-ig!