ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kynga babaruha
Kynga babaruha
2024.01.19 16:09
ÍRJ VÉLEMÉNYT TERMÉKÜNKRŐL
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2022.05.04 11:26

Kedves Vásárlónk!

Vélemény írás

Kiemelten fontos számunkra a véleményed. Kérjük értékeld a csillagok megadásával termékünket, és ha időd engedi, egy-két mondatban oszd meg velünk, hogy mi a tapasztalatod. Véleményeddel nagyban elő segíted mások és a saját későbbi vásárló élményed javítását, valamint weboldalunk színvonalának emelését!

Vélemény bejegyzésedet egy 5%-os kuponnal köszönjük meg, melyet a következő vásárlásod alkalmával fel is használhatsz bármely nem akciós termékünkre, a vásárlás végösszegétől függetlenül.

Ehhez csupán annyit szeretnénk kérni, hogy bármely általad vásárolt termékről egy rövid véleményt írj nekünk.

A Vélemény írása nagyon egyszerű >>>

 - Keresd ki az adott terméket a webáruházban

 - Görgesd lentebb az oldalt

 - Kattints a "VÉLEMÉNYEK" szóra

 - Majd kattints a "TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK, ÉS VÉLEMÉNY ÍRÁS" kék színű mezőre.

Amennyiben elküldted a véleményed, már küldjük is a kupont!

A termékeinket itt találod >>> KYNGA TERMÉKEK

Kösznjük hogy időt szakítottál ránk, további szép napot és jó egészséget kívánunk!

Kynga csapata

ONLINEPÉNZTÁRCA
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2022.06.10 17:49

ISMERD MEG AZ ONLINEPÉNZTÁRCA ELŐNYEIT!

Onlinepénztárca

Minden leadott rendelésed mellé 2-5.000 Ft-ot belerakunk saját onlinePénztárcádba. Ha még nincs onlinePénztárcád, akkor a megrendelés végén fél perc alatt átveheted.

OnlinePénztárcáddal már a következő vásárlásodnál fizethetsz - több mint 360 különböző webáruházban - közel 1 millió termék megvásárlásánál, pl: ruházatokra, háztartásigépekre, széfekre vagy páncélszekrényekre, mobiltelefonokra, lámpákra, ékszerekre, baba termékekre, élelmiszerekre, konyhafelszerelésekre, kozmetikumokra stb.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz automatikusan az onlinePénztárcádból fizetni az elfogadó webáruházakban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, MELYEK BENNED IS FELMERÜLHETNEK:

Mi az onlinePénztárca?

Az onlinePénztárca egy ingyenes virtuális pénztárca, amellyel egyszerre 360 webáruházban vagy törzsvásárló.

Hogy kapom meg az onlinePénztárcát?

Mai vásárlásod mellé adjuk ajándékba és beleteszünk automatikusan 2-5.000 Ft-ot. Az onlinePénztárcát csak a rendelés leadása után tudod átvenni!

Mire és hol használhatom az onlinePénztárcámat?

360 webáruházban tudsz spórolni vásárlásaidnál 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot. PL: Egy termék vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.

A mostani vásárlásomnál is használhatom onlinePénztárcámat, ha még nem rendelkezem vele?

NEM, de a következő vásárlásodnál 360 webáruház fogadja el onlinePénztárcádat.

Mi van akkor, ha még nincs onlinePénztárcám?

Semmi gond, a mai rendelésed végén tudod átvenni fél perc alatt

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNY
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.09.08 17:36

A Kynga babaruha webáruházban állandó kedvezményt biztosítunk minden olyan családnak, amelyben legalább 3 vagy annál több kiskorú (18 év alatti) gyermeket nevelnek. Tesszük mindezt azért, mert a Nagycsaládokban lényegesen nagyobb anyagi teher nehezedik a Szülőkre. Ezen szeretnénk enyhíteni, hogy boldogabb és gondtalanabb életet élhessenek meg mind a gyerekek, mind a Szülők, ebben az egyébként sem könnyű időszakban.

A kedvezmény szinte minden termékünkre érvényes, mely akkor veszi kezdetét, amint átállítjuk a Nagycsaládos vásárlók csoportjába. Ahhoz, csupán a gyerekek Születési Anyakönyvi Kivonatainak másolatát kérjük e-mailben (kyngababaruha@gmail.com) vagy postai úton (Kynga Hungária Kft. 4031 Debrecen, Kálmán u. 35.) elküldeni, melyeket amint áttekintettünk, az Adatvédelmi követelményeknek megfelelően, AZONNAL TÖRÖLJÜK az adatbázisunkból.

Ezt követően, kollégánk rövid időn belül visszajelzést küld, hogy aktív a kedvezmény, mely a termékeknél azonnal látható is lesz.

A kedvezmény mértéke: 10-20%

A Kedvezmény vásárlási limithez van kötve, amely jelenleg minimum 20.000 Ft+Áfa / megrendelés. Tehát akkor érdemes vásárolni, ha szükség van legalább annyi összértékű termékre.

A kedvezmény mindaddig él, amíg legalább 3 kiskorú gyerek van a családban.

A kedvezményt csak a jogosult Szülők vehetik igénybe, melyet a megrendelő adataiban, a megrendelés alkalmával ellenőrzünk.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Jó egészséget kívánunk!

Kynga Csapata

KERESKEDŐI INFORMÁCIÓ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.20 18:30

TISZTELT LEENDŐ KERESKEDŐ PARTNERÜNK!

A Kynga babaruha a piacvezető baba- és gyerekruházati gyártók egyike Magyarországon. Termékeink prémium minőségét az eltelt több, mint 15 év sok tízezer elégedett Vásárlója igazolja. Cégünkről és termékeinkről itt olvashat részletesebben.

Hogy miért válassza a Kynga babaruhát?

- Mert Magyarország egyik piacvezető babaruha márkáját tarthatja üzlete polcain!

- Mert termékeink kizárólag OEKO-TEX STANDARD 100 minősítésű (bevizsgált, káros anyagoktól mentes) alapanyagokból készülnek, szigorú minőségellenőrzés mellett.

- Mert 100% cseregaranciát vállalunk minden termékünkre!

- Mert rugalmasan kezeljük az üzleti kapcsolatainkat, nyitottak vagyunk az alternatív megoldásokra.

Webáruházunkban a viszonteladói áron történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztráció alkalmával meg kell adnia az adószámát, és jelezni felénk e-mailben a viszonteladói szándékát. Ezt követően, Kollégánk igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt beállítani a weboldalt nagykereskedelmi felületre. Amint ez megtörtént, e-mailben tájékoztatjuk.

Viszonteladói áron történő megrendelés vásárlási limithez van kötve, amely jelenleg 30.000 Ft+Áfa / megrendelés.

Előre is köszönjük bizalmát termékeink iránt, bízunk benne, hogy a regisztrációja hosszú, sikeres együtt működés kezdete lesz.

Kynga Csapata

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

BANNER CSERE PROGRAM
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.08.03 12:30

Banner csere programunk keretében szívesen várjuk mindazon weboldal tulajdonos jelentkezését, aki szeretne bannert cserélni velünk. A banner kölcsönös kihelyezése mindenképp hasznos, és forgalom növelő megoldás. Nem kell mást tenni, mint letölteni bannerünket, és elküldeni a saját bannerét a kyngababaruha@gmail.com e-mail címre.

A letöltött bannerünkhöz a " https://www.kynga.hu " linket kérjük csatolni.

Banner méretek, amit fogadni tudunk: 120x240-es és 468x60-as

Letölthető bannereink:

         

MI AZ OEKO-TEX STANDARD 100 MINŐSÍTÉS?
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.26 13:48

Az OEKO-TEX szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek (cérnák, gombok, cipzárak, tépőzárak, címkék stb.) számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt összetevőkben előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent semmilyen veszélyt.

A nemzetközi OEKO-TEX Szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az OEKO-TEX tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az OEKO-TEX megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak.

Az OEKO-TEX Standard 100 célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból tökéletes termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa - a termék megfelelő megjelölésével - arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. Ezt fejezi ki a tanúsító címke „Bizalom a textíliában” felirata.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>