ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

KLASSZIKUS FAZONÚ RÖVID UJJÚ PÓLÓK ÚJRA RENDELHETŐK
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2022.01.25 10:34

Tájékoztatjuk kedves Vevőinket, hogy hosszabb kihagyás után, ismét elkezdtük a méltán közkedvelt, rövid ujjú pólók gyártását. 86-116-os méretig, 7 féle színben választható, a megszokott kifogástalan minőségben.

gyerek póló lazacgyerek póló azúrkékgyerek póló kivizöldgyerek póló melírszürkegyerek póló eper

RÖVID UJJÚ PÓLÓK <<<

- 100% pamut alapanyag
- OEKO-TEX STANDARD 100 MINŐSÍTÉS
- Bevizsgált, káros anyagoktól mentes
- Bővebb nyakkivágás a könnyebb öltözés érdekében
- Rendkívül kényelmes, lezser fazon
- Kiváló szín és formatartó
- Több generációs, hosszú élettartamú termék

NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNY
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.09.08 17:36

A Kynga babaruha webáruházban állandó kedvezményt biztosítunk minden olyan családnak, amelyben legalább 3 vagy annál több kiskorú (18 év alatti) gyermeket nevelnek. Tesszük mindezt azért, mert a Nagycsaládokban lényegesen nagyobb anyagi teher nehezedik a Szülőkre. Ezen szeretnénk enyhíteni, hogy boldogabb és gondtalanabb életet élhessenek meg mind a gyerekek, mind a Szülők, ebben az egyébként sem könnyű időszakban.

A kedvezmény szinte minden termékünkre érvényes, mely akkor veszi kezdetét, amint átállítjuk a Nagycsaládos vásárlók csoportjába. Ahhoz, csupán a gyerekek Születési Anyakönyvi Kivonatainak másolatát kérjük e-mailben (kyngababaruha@gmail.com) vagy postai úton (Kynga Hungária Kft. 4031 Debrecen, Kálmán u. 35.) elküldeni, melyeket amint áttekintettünk, az Adatvédelmi követelményeknek megfelelően, AZONNAL TÖRÖLJÜK az adatbázisunkból.

Ezt követően, kollégánk rövid időn belül visszajelzést küld, hogy aktív a kedvezmény, mely a termékeknél azonnal látható is lesz.

A kedvezmény mértéke: 10-20%

A Kedvezmény vásárlási limithez van kötve, amely jelenleg minimum 10.000 Ft+Áfa / megrendelés. Tehát akkor érdemes vásárolni, ha szükség van legalább annyi összértékű termékre.

A kedvezmény mindaddig él, amíg legalább 3 kiskorú gyerek van a családban.

A kedvezményt csak a jogosult Szülők vehetik igénybe, melyet a megrendelő adataiban, a megrendelés alkalmával ellenőrzünk.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Jó egészséget kívánunk!

Kynga Csapata

2 MUNKANAPOS KISZÁLLÍTÁS
2021.10.19 19:29

Webáruházunkban egyre több termék kiszállítását vállaljuk 2 munkanapra, melyeket arról lehet felismerni, hogy a termék neve mellé van írva: (2 munkanapos kiszállítás)

Jelenleg a következő termékek tartoznak ezek közé: maszkok, babazoknik, gyerek fehérneműk, felnőtt fehérneműk, tejfogtartók, ovis és bölcsis jelek, ízesített kávék, teakülönlegességek.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Hamarosan követik a sorban az egyszínű hosszú ujjú bodyk, majd a kétszínű hosszú ujjú bodyk, leggingsek, bébi sapkák és a takarók is.

A 2 munkanapot garantálni a GLS kiszállítás és a debreceni átadópont esetében tudjuk, de a többi szállítási mód esetén is 1-2 munkanappal kell többet számolni.

KERESKEDŐI INFORMÁCIÓ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.20 18:30

TISZTELT LEENDŐ KERESKEDŐ PARTNERÜNK!

A Kynga babaruha a piacvezető baba- és gyerekruházati gyártók egyike Magyarországon. Termékeink prémium minőségét az eltelt több, mint 15 év sok tízezer elégedett Vásárlója igazolja. Cégünkről és termékeinkről itt olvashat részletesebben.

Hogy miért válassza a Kynga babaruhát?

- Mert Magyarország egyik piacvezető babaruha márkáját tarthatja üzlete polcain!

- Mert termékeink kizárólag OEKO-TEX STANDARD 100 minősítésű (bevizsgált, káros anyagoktól mentes) alapanyagokból készülnek, szigorú minőségellenőrzés mellett.

- Mert 100% cseregaranciát vállalunk minden termékünkre!

- Mert rugalmasan kezeljük az üzleti kapcsolatainkat, nyitottak vagyunk az alternatív megoldásokra.

Webáruházunkban a viszonteladói áron történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztráció alkalmával meg kell adnia az adószámát, és jelezni felénk e-mailben a viszonteladói szándékát. Ezt követően, Kollégánk igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt beállítani a weboldalt nagykereskedelmi felületre. Amint ez megtörtént, e-mailben tájékoztatjuk.

Viszonteladói áron történő megrendelés vásárlási limithez van kötve, amely jelenleg 20.000 Ft+Áfa / megrendelés.

Előre is köszönjük bizalmát termékeink iránt, bízunk benne, hogy a regisztrációja hosszú, sikeres együtt működés kezdete lesz.

Kynga Csapata

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.15 13:00

Nyomtatáshoz KATTINTSON IDE

100% PAMUT TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: Max. 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata nem ajánlott (veszíthet méretéből). Szárítás: Akasztva szárítsuk.

95% PAMUT, 5% AKRIL TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Kizárólag tetraklór-etilénnel tisztítható! Vasalás: Max. 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos! Szárítás: Akasztva szárítsuk.

50% PAMUT, 50% AKRIL TERMÉKEK: Mosás: Csak kézzel mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Kizárólag tetraklór-etilénnel tisztítható! Vasalás: Max. 150 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

70% PAMUT, 30% AKRIL TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: Max. 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos! Szárítás: Akasztva szárítsuk.

100% AKRIL TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: Vasalni tilos! Szárítógép: Szárítógép használata tilos! Szárítás: Fektetve szárítsuk.

100% MICROPOLIESTER TERMÉKEK: Mosás: Max. 30 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: Nem vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

100% SELYEM TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: Nem vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

95% PAMUT, 5% LYCRA TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

92% PAMUT, 8% ELASTAN TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

80% PAMUT, 20% POLIAMID TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

80% PAMUT, 18% POLIAMID, 2% ELASTAN TERMÉKEK: Mosás: Max. 40 C fokon mosható. Fehérítés: Fehérítővel nem kezelhető. Vegytisztítás: Vegyileg tisztítani tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

BANNER CSERE PROGRAM
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.08.03 12:30

Banner csere programunk keretében szívesen várjuk mindazon weboldal tulajdonos jelentkezését, aki szeretne bannert cserélni velünk. A banner kölcsönös kihelyezése mindenképp hasznos, és forgalom növelő megoldás. Nem kell mást tenni, mint letölteni bannerünket, és elküldeni a saját bannerét a kyngababaruha@gmail.com e-mail címre.

A letöltött bannerünkhöz a " https://www.kynga.hu " linket kérjük csatolni.

Banner méretek, amit fogadni tudunk: 120x240-es és 468x60-as

Letölthető bannereink:

         

MI AZ OEKO-TEX STANDARD 100 MINŐSÍTÉS?
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.26 13:48

Az Oeko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek (cérnák, gombok, cipzárak, tépőzárak, címkék stb.) számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt összetevőkben előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent semmilyen veszélyt.

A nemzetközi Oeko-Tex Szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az Oeko-Tex tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az Oeko-Tex megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak.

Az Oeko-Tex Standard 100 célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból tökéletes termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa - a termék megfelelő megjelölésével - arról, hogy az Oeko-Tex által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. Ezt fejezi ki a tanúsító címke „Bizalom a textíliában” felirata.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>