Információk

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.15 13:00

Nyomtatáshoz KATTINTSON IDE

100% PAMUT TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata nem ajánlott (veszíthet méretéből). 

100% MICROPOLIESTER TERMÉKEK: Mosás: 30 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: Nem vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos! 

100% SELYEM TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: Nem vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

 95% PAMUT, 5% LICRA TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos! 

92% PAMUT, 8% ELASTAN TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos! 

80% PAMUT, 20% POLIAMID TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

 80% PAMUT, 18% POLIAMID, 2% ELASTAN TERMÉKEK: Mosás: 40 C fokon mosható, klórozni tilos! Vasalás: 110 C fokon vasalható. Szárítógép: Szárítógép használata tilos!

HOSSZABB KISZÁLLÍTÁSI IDŐ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.12 14:40

HOSSZABB KISZÁLLÍTÁSI IDŐ A NYÁRI HÓNAPOKBAN

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy 2021. július és augusztus hónapokban, szabadságok kiadása miatt, a megrendelt termékek szállítási ideje előfordulhat, hogy egyes megrendeléseknél kitolódik! Erre az időszakra a várható kiszállítási idő: átutalástól számított 7-15 MUNKANAP.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Kynga Csapata

KERESKEDŐI INFORMÁCIÓ
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.20 18:30

TISZTELT LEENDŐ KERESKEDŐ PARTNERÜNK!

Webáruházunkban lehetőség van Kereskedői áron vásárolni termékeinkből. Ehhez csupán a regisztráció alkalmával meg kell adnia az adószámát, és jelezni felénk e-mailben a viszonteladói szándékát. Kollégánk igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt beállítani a weboldalt nagykereskedelmi felületre. Amint ez megtörtént, erről e-mailben tájékoztatást kap tőlünk.

Előre is köszönjük bizalmát termékeink iránt, bizunk benne, hogy a regisztrációja hosszú, sikeres együttmüködés kezdete lesz.

Kynga Csapata

MI AZ OEKO-TEX STANDARD 100 MINŐSÍTÉS?
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.26 13:48

Az Oeko-Tex szabvány textiltermékek és az azokon alkalmazott kellékek (cérnák, gombok, cipzárak, tépőzárak, címkék stb.) számára kidolgozott, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer. Előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt összetevőkben előforduló kémiai anyagoknak azt a még megengedett mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt.

A nemzetközi Oeko-Tex Szervezethez tartozó akkreditált vizsgáló intézetek hivatottak arra, hogy a termékeket ebből a szempontból minősítsék és ezt követően rendszeresen ellenőrzik, hogy az Oeko-Tex tanúsítványt megszerzett termékek folyamatosan teljesítik-e az előírt követelményeket. Ez biztosítja a fogyasztóközönség számára, hogy az Oeko-Tex megkülönböztető jelzéssel ellátott termékek az egészségre nézve nem ártalmasak.

Az Oeko-Tex Standard 100 célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból tökéletes termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa - a termék megfelelő megjelölésével - arról, hogy az Oeko-Tex által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. Ezt fejezi ki a tanúsító címke „Bizalom a textíliában” felirata.

WEBÁRUHÁZUNK MEGÚJULT
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.12 12:17

WEBÁRUHÁZUNK MEGÚJULT

A mai nappal webáruházunk megújul. Szebb, modernebb, kezelhetőbb felületen várjuk a látogatásod.
Felhívjuk a figyelmed, hogy a RÉGI WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNT REGISZTRÁCIÓD ITT NEM ÉRVÉNYES! Vásárolni itt már regisztráció nélkül is tudsz, de ha kényelmesebben szeretnél vásárolni, egyszeri regisztrációval azt meg tudod tenni. A hírlevélre javasoljuk, hogy iratkozz fel, mert mind amellett, hogy jutalom pontokat adunk érte, az akcióinkról is azon keresztül tájékoztatunk!

Fontosabb változások az új oldalon:

- Regisztráció nélkül is lehet vásárolni
- Bankkártyás fizetés
- Minden termék vásárlása után levásárolható pontokat adunk
- A mennyiségi kedvezmények minden esetben azonnal jóváíródnak, már a fizetésnél látszanak!

Ezenkívül sok apróbb újdonsággal fogsz találkozni.

Infó/segítség vonalunk: +36 30 975 8595

Várunk szeretettel...

Kynga Csapata