RÓLUNK

RÓLUNK
Kynga babaruha
Kynga babaruha
2021.07.26 12:27

Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon megalapítsunk egy olyan bébi- és gyermekruházati márkát, amely minőségében és megjelenésében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

Termékeink gyártása során maximális figyelmet fordítunk a jelen kor követelményeire. Fő szempontjaink a kiváló alapanyag, a kifogástalan minőség, az egészséges és kényelmes viselet. Az eltelt évek során sok apró változtatáson, finomításon estek át termékeink, melyek joggal kivívták Vevőink elismerését. Jelenleg a legmagasabb minőségi kategóriába tartozik minden Kynga termék, mely mára fogalommá vált a bébi- és gyermekruházat piacán!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Termékünkről dióhéjban.

100% pamut alapanyagból készítjük szinte minden termékünket, melyhez ragaszkodunk, nem megalkudva az esetleg olcsóbb, de sokkal silányabb minőségű anyagokkal. Az anyagainkban található festék, teljesen bőrbarát, nem okoz irritációt, allergiát! bodykra a legjobb minőségű nikkelmentes patentek kerülnek, melyek a legmagasabb EU szabványnak is megfelelnek, ezért az érzékeny bőrű babák is használhatják. A Filmnyomás (felirat) több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mester keze munkáját dicséri, mely bevizsgált, egészségre teljesen ártalmatlan festékből készül. A filmnyomásra (feliratra) élettartam garanciát vállalunk! A minták színoldalon 110 C fokon vasalhatók, nem kell kifordítani a terméket vasaláskor, ezzel is megkönnyítve az Anyukák munkáját!

Termékeink minden egyes darabja szigorú minőség ellenőrzésen esik át, ahol kiszűrjük a gyártás során észre nem vett hibás darabokat, melyeket azonnal le is selejtezünk. Ettől függetlenül előforduló bármilyen jogos panaszra 100% cseregaranciát adunk. Terméket nem javítunk, azonnal cseréljük egy másik új darabra! A rendszeres minőségellenőrzésnek köszönhetően 10.000 darabonként kevesebb, mint 1 hibás termék!

Termékeink minden egyes összetevője OEKO-TEX Standard 100 minősítésű. Bevizsgált, káros anyagoktól mentes!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET >>>

Miért választanak ilyen sokan bennünket?

A kifogástalan minőség mellett nagy figyelmet fordítunk a Vevőink érdekeire is! Rendszeres akciókkal tesszük még vonzóbbá a vásárlást, melyhez akár még ingyenes szállítási költség is társulhat!

Minden vásárlás után járnak hűségpontok, melyet a következő vásárlás alkalmával kedvezményként fel lehet használni, és ott szintén adunk újabb hűségpontok! Így a visszatérő vásárlóink gyakorlatilag mindig kedvezményesen vásárolnak!

Választékunk termékenként rendkívül széles szín és méretskálában mozog, mely az esetek nagy részében minden igényt kielégít.

Állandó csereakciónk keretében a már kinőtt használt Kynga terméket új termék vásárlása esetén jelképes összegért visszavásároljuk, melyet -nagy kopásállóságának köszönhetően- újra értékesíteni tudunk használtan.

Számos kiszállítási formát lehet választani attól függően, hogy éppen melyik a leggazdaságosabb vagy legkényelmesebb a Vásárló számára.

 

Köszönjük a bizalmat mindazon kedves Vevőinknek, akik eddig is a Kynga márkát választották, és bízunk benne, hogy egyre többen lesznek, akik bővítik elégedett vásárlóink táborát.